Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-17

Dålig känsla men seger ändå!

Hej och god morgon på dig!

Sista arbetsdagen innan en fyradagarshelg då jag tagit semester på fredag, ska bli kanonväder också så det passar ju alldeles utmärkt. 

Körde tävling på Zwift igår, gjorde premiär i nya Movistar-kläderna och lyckades kamma hem en seger. Det var starka cyklister med också så det var lite kul. Kanske speciellt eftersom att känslan var allt annat än bra genom hela loppet. Den hårda helgen följt av en vilodag där jag ändå var väldig aktiv med annat gjorde att statusen igår kväll var; slut som artist. 

Ett litet men naggande gott startfält där det bjöds på en rad små attacker. Jättejobbigt med sega ben men jag lyckades gå med hela vägen till målet där jag försökte mig på en lite längre attackspurt vilket höll hela vägen. 

Ta-da! 

Vilodagen i förrgår spenderades med tre till tre och en halv timmes lövkrattande samt däck och slangbyte på Ebbahs cykel. Tack ryggövningarna för den nya och starkare ryggen! Var helt säker på att ryggen skulle ta mycket stryk av detta men varken lövkrattning eller långlopp har väckt diskbråcket. Så jag fortsätter att göra övningarna någon gång i veckan så hoppas jag att det inte är en tillfällighet utan att jag faktiskt blivit bättre i ryggen. 

Har inte sett till ekorrfamiljen sedan i söndags, kanske har dom hållit sig borta från gården nu när det är lite mer liv och rörelse här. 

Tack för att du läste dagens inlägg. Om du läser igenom texten nedan, följer mig på lite fler håll och kanske nyttjar en av dina rabatter så hjälper du samtidigt mig att hålla igång detta. Oavsett vad du gör så hörs vi här imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar