Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-06

Redo för Billingeracet!


Hej och god morgon! 

God gryning kanske till och med, men idag är det tidig uppstigning för jag ska göra mig besväret att köra ner till Skövde på självaste tävlingsdagen. Det gör inte alltid underverk med benen men så får det bli i år. Ska plocka upp Jonatan Steen så jag får sällskap i bilen ner, vi ska väl sedan tävla längs Billingeracets stigar om vem som blir bäst i bilen på väg hem. Nog så viktigt det. 

Jag körde ett väckningspass/träningspass/Zwift-race igår efter jobbet. Det blev SZR After Work Party som kördes som ett chase-race. Jag tog kanske i lite för mycket, speciellt första halvan. Men det var ju kul och just nu är fokus mest på att träna igång mig så mycket det bara går. 
Det där gick ändå över förväntan tyckte jag. Skönt pass! Körde igenom benen med massagepistolen efteråt, så himla skönt är det. 


Förra året så blev jag 22:a bland alla klasser på Billingeracet, 17:e i elit. 2019 som var upplagan före det så blev jag 17:e i alla klasser och 16:e i elit. Eftersom jag nu haft lite stökig vinter så tror jag att det blir svårt att hamna så långt fram idag. Har inte heller riktigt optimerat uppladdningen i och med bilresan och så men jag ska göra mitt bästa. Topp 30 alla klasser vore jag riktigt nöjd med men topp 40 skulle också vara bra. Topp 50 hoppas jag klara av. Samtidigt är det så svår att säga, elitklassen är väldigt stor i år med 61 anmälda (snart 62) så det kanske är jättemånga fler duktiga med i år. 

Vi får väl se, jag kan bara göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker. 

Temperaturen ska vara 8-11 grader, lite kyla passar nog mig bra ändå. Solen visa sig också så det blir nog en bra dag för de flesta skulle jag tro. 

Den 1:a oktober så inledde jag en paus i godisätandet. Den pausen upphörde igår då jag åt godis igen. Brukar köra utan godis på vintrarna men startar oftast 1:a november. Jag får hoppas att det energitillskottet gör nytta idag! 


Ha nu en skön lördag så hörs vi här imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar