Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-11

Lugnt igår, hårt idag!


Hej och god morgon på dig! 

Igår så blev det en kort gravel-tur i solnedgången. Hade inga andra ambitioner än att bara cykla lite lätt efter några dagar med hårt och en sliten kropp. Det blev 65 minuter lätt cykling med stopp för drönar-fotografering. Testade nämligen precis innan jag skulle ut om min drönar-väska passade i styrväskan och det gjorde den. 

Det kommer att bli tuffa val framöver då styrväskan har precis plats för drönarväskan eller en påse chips. Dessa prioriteringar... Superskoj att jag nu på ett smidigt vis kan få med mig drönaren på mina pass!

Jag som redan hade tagit på mig kläder insåg ju när jag öppnade styrväskan att däri låg mina gravel-kläder så jag fick göra ett snabbt ombyte. I fickan på benet så har jag en powerbar, bara för att jag kan. 

Hade också med mig min GoPro så det var tre kameror på passet. Det är kul med foto!

Gjorde ett första stopp för foto i Norlingberg.

Nästa stopp blev kort därefter, på Törnbergs väg. Det var också på Törnbergs väg som jag tog inläggets första bild. 

Cykeln vilar lite i Norlingberg medan jag skickade upp drönaren. 

Kvällssolen skickade långa skuggor på hemvägen. Så himla skönt med varma sommarkvällar.

Fint som snus när jag kom tillbaka till Stennäset. 


Idag blir det hårt igen, jag ska nu se om jag hinner och kan byta däck till landsvägsdäck för att köra Le Peloton. Det är också 1,9 grader varmt ute så jag lär klä mig varmt. Det blir kul! 

Ha en skön torsdag så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar