Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-04

1000 watt!


Hej och god morgon på dig! 

Igår så var jag ute i ottan och körde ett kortare pass runt Varpan med en liten sväng in i skogen. Körde 11 spurter runt sjön och lyckades för första gången sedan innan jul att nå över 1000 watt. Det gjorde jag dessutom i sex av elva spurter. Högsta noteringen blev 1067 watt. Det kändes riktigt bra och jag har inte fått några bakslag varken i förkylningen eller ryggen. Så nu är det bara att tuffa på mot Billingeracet på lördag. 

Det kändes bra att starta dagen med träning och det blir fler sådana tillfällen framöver. Idag blir det också träning men det blir på kvällstid denna gång. Gårkvällen innehöll ett möte med Svenska Cykelspelen så även den kvällen gick av sig själv. Idag har jag inga möten och funderar på om jag inte ska köra Norlingberg några gånger, sånt är ju alltid skoj. 

Jag skapade en Reel igår också, ni kan se den här om ni inte redan följer mig på Instagram och har sett den: 


Är ni nyfikna på gårdagens runda så såg den ut såhär:
 

Tack för att du läste, ha en fin torsdag så hörs vi här imorgon igen. Hoj! 



Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar