Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-03

Nu ska jag träna!

 


Hej och god morgon på dig!

Ja, nu är tiden kommen då jag ska ut på ett träningspass igen. Efter nio dagars vilouppehåll på grund av sjukdom så tänkte jag börja med ett varv runt Varpan med spurter. Nu är det dags att väcka benen. Så himla taggad! Så taggad att jag faktiskt ska ut nu på morgonen. Dels så önskar jag ju att jag kan få till pass på morgonen och dels så har jag två timmar möte i kväll så det är både bra och effektivt om jag kan få träningen gjord nu. 

Bilden ovan är från igår. Då blev det en sväng till Systembolaget, tippen (återvinningscentralen) och Byggmax innan jag kom hem för att montera ihop studsmattan och sedan hämta grabben på innebandy 18:30. Kvällen gick i ett kan man väl säga och vuxenpoängen lades på hög.

Jag genade istället lite med matlagningen så det blev familjepizza. Samtidigt lite kul att göra något sådant när jag hade alla barnen samlade igen efter en långhelg och det var kvällen innan återgången till skola. 

På kvällen så stansade jag däck och bytte till mina Garmin Rally XC200-pedaler på min MTB. Tänkte nämligen ta den ut på träningen nu för att få något mer pass på cykeln innan Billingeracet på lördag. Det här blir andra turen... 


Nu kör vi, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar