Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-18

Le Peloton





Hej och god morgon på dig!

Fyra dagars ledighet har börjat och jag var uppe strax efter 05 i morse för att köra Le Peloton. Ett gäng snabbcyklande cyklister ute på tur. Några körde gravel och en kortare runda och andra körde landsväg och lite längre. Jag var med på den längre landsvägsrundan och fick slita ont. Den där dåliga känslan som jag haft i kroppen denna vecka håller i sig. Kunde dock avsluta med att hålla 301 watt sista 13 minuterna så det får jag ta med mig till nästa pass och nästa veckas Peloton. 

Det var roligt, vädret var fint och sällskapet toppen. En smula kyligt dock men nu stiger temperaturen och det ska bli helt fantastiskt väder dessa dagar. Efter avklarad cykling så blev det fika och snicksnack på Coop.

Fick se Axforsens campervan-bygge efteråt, så fin och vilka möjligheter som öppnas med en sådan. 

Kom hem,  Frida vaknade efter en liten stund och nu är även tonåringarna mer eller mindre vakna. Filip ska spela cup, Ebbah ska jobba åt sin klass och Frida vill ha pyjamasparty med ett par kompisar i helgen så vi har alla något för oss under dom kommande dagarna. 

Dagens runda: 


Tack för att du läste. Nu sätter vi fart igen, ha det bäst så hörs vi här imorgon igen. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar