Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-02

Tillbaka till jobbet!


Hej och god morgon på dig!

Känner mig lite bättre och det är vanlig vardag igen så jag tänkte bege mig till jobbet idag. Jobbade annars hemma mestadels förra veckan på grund av förkylningen. Tacksamt att ha den möjligheten ibland men det ska bli skönt att komma tillbaka också. 

Är dock inte bra nog för träning men det är ju långt kvar till Billingeracet.... På lördag. Skulle ju vara skönt att hinna få något träningspass i kroppen innan 69 kilometer Långloppscup. Hoppet är det sista som överger en så jag håller tummarna fortsatt. 

Cyklarna är i alla fall redo för cykling. Har ju haft en del tid över nu när jag varit sjuk så cykelrummet har fått sig en genomgång och även så mina cyklar. Även vintercykeln har fått lite omtanke då ena skärmen lossnade på senaste turen och ringklockan hade gått sönder. Nu sitter skärmen som den ska och cykeln har en ny ringklocka.
Jag har ett oanvänt drev över också, 96 BCD och 38T. Kom med bud. Länk till info och prisuppgift: https://www.bikester.se/sunrace-crmx0t-drev-narrow-wide-1x11-vaxlad-M468602.html

Monterade min styrväska på gravel-hojen också, satt som en smäck. 

Annars var det mest städning och fix där i själva cykelrummet. Blev ganska bra även om det finns kvar att göra. Det är hur som helst lite lättare att trivas där med bättre ordning. Kikade på Eschborn-Frankfurt under tiden som jag fixade och höll lite koll på SWE-Cup via sportstiming samtidigt. 

Du får ha en riktigt bra tisdag så hörs vi imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar