Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-24

Vårruset i Falun och Crit racing




Hej och god morgon!

Igår var jag med Ebbah till Vårruset i Falun. För en tid sedan så skulle hon göra en uppgift i idrotten där man skulle springa en runda, sedan följa ett egenkomponerat träningsprogram under en tid och därefter springa samma runda igen. Ebbah började springa lite och förbättrade sin tid på rundan väldigt mycket. Därefter så har hon sprungit lite då och då och ville häromveckan anmäla sig till Vårruset. Ett löplopp för tjejer. Så det ordnade jag och igår var det dags. 

På Vårruset i Falun kan man välja mellan 2,5 och 5 km och Ebbah sprang 2,5 km "fun run" utan tidtagning men fick låna min klocka för hon ville själv se hur det gick. Hon har inte sprungit längre än 2.5 km så vi väntar med 5 km till nästa år. Det gick i alla fall snabbt, snabbast av alla i 2,5 km och en kilometertid på strax under 5 min/km. Ebbah var mycket nöjd och vill nu springa fler lopp, så det ska jag försöka hjälpa henne med. 

Hackmora Bergslopp till hösten, men finns det fler lopp i närheten i sommar?


Själv så körde jag Zwift i källaren på kvällen. Var inte snabbast men snabb nog och jag var nöjd med insatsen efteråt. Det kändes inte superbra men då är det nästan ännu skönare känsla när det trots den sämre känslan i loppet ändå går bra. 



Superbra motstånd i loppet också, som stundtals var väldigt hårt. 

Idag blir det träning utomhus, tänkte köra på nu till och med imorgon då det är Le Peloton. Därefter vila på fredag, köra väckningspass på lördag och sedan tävla Lida Loop på söndag. Jag hoppas och tror att det kan gå lite bättre på Lida Loop än vad det gjorde på Billingeracet. Nu har jag fått vara frisk någon vecka och träningen har gått åt rätt håll. Förra året så gick det helt fantastiskt bra på Lida Loop, så jag får ta med mig den känslan in i helgen. 


Tack för att du läste dagens inlägg. Ny chans imorgon då det kommer ett nytt inlägg då så titta gärna in igen. Ha det bra, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar