Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-01

Lite häng i cykelrummet


Hej och god morgon på dig! 

Spenderade ett antal timmar nere i cykelrummet igår. Romandiet runt följt av cykelvloggar på TVn, skruvade lite på hojarna, fixade med mina smart bikes och städade lite. Riktigt trivsamt. Min Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate väger nu 10.03 kg och är  redo att tävlas med. Jag ska kapa gaffelröret, det går att göra sig av med rätt mycket hölje och det är nog inte dom lättaste däcken. Så under 10 med elektriska växlar, pedaler, flaskställ och Garmin-fäste ska jag nog klara av. 

Passade på att fixa med vintercykeln också som behövde lite småfix, den väger in på 14.18 kg. 

Det ska regna mycket idag och jag är fortfarande förkyld, så det blir mer häng i cykelrummet. Det ska städas klart där så att det blir anständigt igen. Hur ser din 1:a maj ut? 


Tack för att du läste, på återhörande imorgon igen. Hoj! 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar