Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-27

Ny start för Cykelvasan samt satsningen Bikeland i Idre!


Hej och god morgon på dig!

Bilden ovan är från kvällspromenaden och jag tog den bara för att skicka till Frida 8 år för att visa att nu ligger badbryggan i vattnet. Jag hade välbehövlig vilodag igår så inga flåsiga träningsbilder denna gång.

Igår så släppte Idre Fjäll nyheten som att deras satsning Bikeland ska göra destinationen till nordens bästa cykeldestination med investeringar i storleksordningen 50-70 miljoner kronor. Jag har en hel del av deras arbeten med cykelsatsningen i mina flöden och det är så kul att se hur lederna och cykeldestinationen växer fram. Vilken spännande resa man gör i Idre och det är en imponerande satsning som sätter Dalarna än mer på cykelkartan. 

För två dagar sedan så informerade Vasaloppet om att man nu tar steget till att inkludera den klassiska startbacken från Vasaloppet även i Cykelvasans bansträckning. Det här tror jag förhöjer Vasa-upplevelsen för många av deltagarna och ökar säkerheten för många fler. Det här är något som jag själv efterfrågat och det ska bli kul att äntligen få cykla den mytomspunna startbacken. Nu tror jag att tävlingen för elitklassen kommer att utvecklas till något ännu bättre. 


Två veckor kvar till Svenska Cykelspelen nu. Kom ihåg att anmäla er till MTB Eliminator Continental Series (från 9 år och uppåt!), Lugnet XCO (SWE-Cup) och Borlänge Tour (SWE-Cup). I veckan mellan dessa tävlingar finns en rad cykelaktiviteter som du kan delta i, lite info och anmälan finns här: https://forms.gle/Cc3UFQraLfrcrCr98
Camping bokas via www.firstcamp.se. Bokar du "camping utan el utanför campingen" så får du bästa möjliga pris samt blir en del av Svenska Cykelspelen-campingen med tillgång till alla faciliteter på campingen.


Avrundar dagens blogginlägg med att berätta att min samarbetspartner Siroko nu har släppt säsongens nya cykelkläder i härliga färger samt lite tillbehör såsom minipump, multiverktyg och en sadelväska. 
Tack vare mitt samarbete så får du 10% rabatt på alla dina köp om du handlar via denna länk: https://srko.co/henrikoijer

 
  
Idag blir det ett väckningspass på någon av cyklarna för imorgon kör jag Lida Loop. Pepp på det! Tack för att du läste dagens blogginlägg, vi ses förhoppningsvis här imorgon igen. Hoj! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar