Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-09

Månadsrapport och ny FTP!


Hej och god morgon på dig!

Ny FTP igår. Nu gick den inte från 305 utan från 311 till 314 men ändå. Att den stod på 305 var för att jag hade manuellt skruvat ner den för att köra intervallpass på en mer lagom nivå tidigare och sedan inte justerat tillbaka min FTP efter passet. Men en höjning kom och det var på ett pass då jag skulle ta det lugnt. Jag skrev faktiskt till Linda innan att jag skulle försöka att inte hänga med täten för då blir det så hårt och jag behövde ett något lugnare pass. 

Men man släpper ju inte gärna täten i onödan och plötsligt så var jag med i en tättrio.

Vägrade ge mig dessutom, vilket ju bevisligen är ganska jobbigt. 

Passet när jag var klar, mycket rött där. 


Körde igenom mina ryggövningar igår, har varit lite trött i ryggen så det var läge att göra lite förebyggande arbete. Nuförtiden är det mer prehab än rehab då ryggen blivit så pass mycket bättre.

Annars så var det i stora drag en dag med Frida igår, mysigt att få mycket egentid med henne. 

Vi började med att ge Franska skönheten ett spa-bad på Preems biltvätt.

Vi gick på stan, Frida sa att hon kunde hoppa och meditera så hon visade och jag frågade om jag fick fota det. Rätt coolt ändå. 

Vi hälsade på min bror Patrik och Sara med barn. Sara är en fena på det där med matlagning och bakning. Kolla bara! 

Lite såpbubblor fanns i ett påskägg som hon fick. Drömmen!

Frida pysslade mycket och länge igår. Denna bild tog jag tio i elva på kvällen men då var det inte heller långt kvar till läggdags. En väldigt bra pappa-Frida-dag. 
 

Här nedan kommer min månadsrapport för mars månad.
______________

Mitt Mars 2023

Träning (februari i parentes)
Mål: 2500 min/månad
Träningstid: 2135 minuter, eller 35 timmar, 35 minuter och 47 sekunder (21h 48m 12s)
Snittpuls: 149 (150)
Maxpuls 186 (188)
Började träna 30:e januari efter diskbråcket, februari blev därför en månad för uppstart av träningen. I mars har jag börjat växla upp igen. Målet på 2500 minuter är satt innan ryggproblemet och är vad jag skulle hoppats på om jag varit helt bra. Kanske är det nu i april jag når dit efter att ha stegrat upp träningen i ett par månaders tid? 

Ekonomi(aktieportföljen) (februari i parentes)
Aktieportföljen: +32,96% (+10,5%)
OMX30: -0,15% (+1,28%)
Januari var bra för mig, februari ännu bättre och mars har varit helt otrolig i utvecklingen. Jag är dock inte helt tillbaka på samma utvecklingsnivå som efter min krasch i höstas. Men det har varit en bra skjuts och dag efter dag med positiv utveckling har varit väldigt kul att följa. En passiv månad där jag köpte lite 1:a mars men annars inga köp eller sälj. Inga insättningar då pengarna behövs till nya cyklar... 
Köpte:
Cibus Nordic Real Estate
Sålde: 

Här hittar du min månadsrapport för januari och februari

Jag påminner om att jag är en småsparare med små medel som inte har några större kunskaper om aktiehandel. Det är dock väldigt roligt, en låg tröskel till att börja och man lär sig grunderna snabbt.
______________


Igår kikade jag på damernas Paris-Roubaix, med Julia Borgström i utbrytning hela dagen. Vi fick dock inte se jättemycket från utbrytargruppen men några Julia-glimtar fick vi se. Det blev en väldigt spännande tävling på många vis, väl värd att se i efterhand om du missade den. 

Idag blir det herrarnas Paris-Roubaix med start 10:30 på Eurosport. Jag tänkte dock fuska med lite utecykling i solskenet på förmiddagen så jag får kolla ikapp när jag kommer hem igen. 


Ha nu en riktigt fin påskdag så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar