Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-01

Fredagsfys före fredagsmys, lite siffror och en väderprognos!

Hej och god morgon på dig!

Ni vet hur det är på fredagar, åtminstone ni som följer träningsmänniskor på sociala medier. Först fredagsfys, sedan fredagsmys. Här blev det AW-cykling på Zwift för min del med ett benhårt race och inte så bra ben. Hängde med rätt länge i klungan ändå tyckte jag. Snittet låg över min FTP i 18-19 minuter men det är inte snittet som är det tuffa utan alla attacker som var. Det gick alltså också sakta med låg intensitet emellan varven. Kul racing! 




Gårdagens träning och efterföljande nedtrampning på cykeln gjorde att jag fick ihop nog med träningstid för att kunna kalla mars månad 2023 för den bästa träningsmängdsmånaden sedan juli 2022. 

Covid i slutet av augusti till början av september, diskbråck i slutet av december och nästan hela januari. Men nu är jag på gång igen. Siktar på 2500 tränade minuter i april. 


Idag blir det finväder, distanscykling och jag har nya stänkskärmar på min MTB! Vilken dröm. Det är väldigt kallt just nu med -8,5 men det ska bli fyra grader varmt senare idag. Vilket förvisso gör det svårt med valen av cykelkläder när temperaturen skiljer sig så. Men en sak är säker; våren kommer! 


Tack för att du läste dagens inlägg, ha det nu riktigt fint i vårvädret så hörs vi här imorgon igen. Då med rapport från dagens distanscykling och förhoppningsvis ett gäng bilder därifrån också. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar