Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-15

Så här kommer jag se ut när jag blir gammal samt succé för Jakob Söderqvist igår!




Hej och god morgon på dig!

Ja, det är jag på bilden där högst upp. Vet inte om det varit en hård vecka eller varför jag åldrats så mycket helt plötsligt? Fick lite härlig tid med äldsta dottern Ebbah igår och hon testade sitt åldersfilter i Snapchat på mig. Sådär kommer jag alltså att se ut när jag blir gammal. Tycker och tänker att det verkar rimligt ändå. Vi åkte till McDonald's på hennes begäran, skönt att kunna hänga lite tillsammans bara hon och jag. 

Innan det blev middag så körde jag AW Party by SZR på Zwift. Slutade 14:e vilket kanske egentligen inte är jättemycket att skriva hem om men det var mitt i klungan och jag hängde med hela vägen till målet så jag är ändå nöjd med gårdagen. Många är fredagarna då jag inte kunnat hänga med klungan till målet. Benen borde rimligtvis ha varit ganska så slitna också efter senaste dagarnas cyklande. En lite förbättring av min ranking skvallrar också om att loppet var ett steg i rätt riktning.


Boom! Kul att hänga med och kunna sprinta hyfsat åtminstone. Fortfarande långt ifrån 1000 watt i spurten men jag tänker att det kommer att komma så småningom. Har bestämt mig för att köra lite träning med fokus på sprint och explosivitet för att hitta tillbaka till den nivå jag hade förut. 

Jakob Söderqvist vann gårdagens etapp på Tour de Loir et Cher. Superkul verkligen och han gjorde det på ett snyggt vis också. Mer går att läsa här: https://scf.se/landsvag/jakob-soderqvist-vann-etappen-i-frankrike-efter-makalost-drama/

Vi som följer Jakob på Strava förstod i förra veckan att det finns gott om kraft i hans ben. Eller vad sägs om nästan 5½ timme på 322 watt?! Helt galet starkt! 

Andra kul Falu-nyheter är att Anton Unger får chansen i MTB-landslaget! https://scf.se/mountainbike/anton-unger-far-chansen-nar-uci-junior-series-kors-i-snoigt-osterrike/ 


Idag ska det bli långcykling här, sitter och poppar musik via min högtalare som jag fick på köpet häromsistens när jag köpte ny telefon. Så himla nöjd med ljudet i den, ett riktigt lyft! Har inte planerat någon rutt, har inget sällskap så jag ska väl ta och fundera ut något nu och hoppa i cykelkläderna så småningom. 

Ha en riktigt skön lördag så hörs vi snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar