Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-28

Leveranser, Svenska Cykelspelen och livet!


Hej och god morgon på dig!

Inget blogginlägg på några dagar men det var som jag skrev senast att jag hade vaknat med halsont. Har haft ont i halsen, varit snorig, haft ont i huvudet, täppt i bihålorna och haft lite förhöjd temp. Är fortfarande sjuk tyvärr så ingen träning idag heller. 

Under dessa dagar så har jag jobbat hemma och har dessutom jobbat mycket med Svenska Cykelspelen och Lugnet XCO samt MTB Eliminator Continental Series. Nytt för i år är att alla tävlingsklasser kommer att få köra MTB Eliminator som kommer gå lördagen den 10:e juni. Lugnet XCO där klasserna förra året fördelades över två dagar går nu på söndagen den 11:e juni. Till MTB Eliminator har vi redan anmälda deltagare från Frankrike, Tjeckien och Nederländerna. Tävlingarna ligger nu uppe på Sportstiming så ni kan läsa på lite mer och anmäla er:
MTB Eliminator Continental Series: https://www.sportstiming.se/event/12426 

För er som vill till Svenska Cykelspelen och har husbil eller husvagn så har vi ordnat med en Svenska Cykelspelen-camping på Lugnet som bokas hos https://firstcamp.se/ . Bokar du alternativet "camping utan el utanför campingen" så får du bästa möjliga pris, får bo bredvid andra cykelfantaster samt fåt tillgång till campingens alla faciliteter. 

Jag har självmedicinerat lite genom att baka kanelbullar (samt ätit upp dessa) och ätit glass efter tips från er.

Det har också blivit ett par promenader, isen har nu börjat släppa taget om Varpan. Idag kanske isen är helt borta. 

Vi har en (eller flera?) ekorre på gården som satt och tittade på mig när jag jobbade häromdagen. 

Vi har också haft några dagar med snöfall men från och med nu så ska vi väl slippa det fram till november/december får jag hoppas. Eller vad tror ni?

I förrgår så fick jag också ett par leveranser som igår fick se dagens ljus. 

Ett par XTR-pedaler kom i sin lilla kartong i en jättestor kartong. Så nu blir det fräscha grejer på min fräscha cykel. 

Något jag hade sett fram emot var också mitt paket från Siroko som mycket riktigt kom väldigt snabbt levererat. Får man igenom sin order på morgonen/förmiddagen dag 1 så brukar paketet kunna vara redo för uthämtning eftermiddagen dag 2. 

I paketet denna gång fanns...
Ett par stumpor.

Ett par cykelbyxor med av modellen Berg i storlek small. Dessa har fyra fickor som jag försöker visa på sista bilden där jag har petat ner en energikaka i vardera ficka. En ficka på vardera ben samt två fickor bak. 

En styck cykeltröja i storlek small med kamouflage-design. Tre vanliga ryggfickor med en extraficka med dragkedja.

Å så styrväskan Rainforest. Styrväskan har ett ytterfack och i det 4 liter stora huvudfacket så finns två mindre fickor på ena sidan och en större ficka på den andra sidan. Även här illustrerat med energikakor. En fiffig finess är att det följer med en liten axelrem som du kan haka fast och bära med dig styrväskan om du stannar på något ställe och vill ta med dig väskan. 

Eftersom jag samarbetar med Siroko så kan du med fördel använda denna länk om du själv vill köpa något, så får du 10% på alla priser på deras hemsida: https://srko.co/henrikoijer 
Priserna räknas om när du klickar på länken så dom priserna du ser där är dom reducerade priserna och du behöver inte göra mer än att handla i lugn och ro. 


Tack för att du läste dagens blogginlägg. Vi hörs snart igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar