Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-24

Jenny Rissveds 33:a i Kinnekulle Energi-loppet - i herrklassen!

Foto: Patrik Hasselroth


Hej och god morgon på dig!

Fick bilderna ovan från Patrik och dom visar Jenny Rissveds in action. Jenny blev alltså 33:a i Kinnekulle Energi-loppet av dom 48 som tog sig i mål. Totalt var det ca: 100 startande men den tuffa banan med 10 varv uppför kullen blev för tuff för många av deltagarna. Det är både kul och bra att hon blandar sig i herrklassen, det ger lite extra krydda till tävlingen och hon får öva på att köra i större startfält. 


Perfekt att få lite bilder från en tävling när jag själv bara har följande bild att bjuda på:

Inte riktigt lika inspirerande kanske? Jag körde mitt söndags-race igår och snittade 303 watt i 82 minuter enligt mina Garmin-pedaler. Det är jättemycket och jättehårt om ni frågar mig. Blev ändå avhängd i andra backen av sex men det är ett steg framåt. Därefter blev det TT-mode för att minimera luckan till täten. 
Uppvärmning, hård start, knallhård backe och sedan TT-mode följt av lite lätt trampande. 


Tack för att du läste, vi hörs här imorgon igen. Hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar