Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-21

En video med vlogg och nya cykeln samt premiär för Cykelstudion - ny cykelshow på YouTube!

Hej och god morgon på dig!

Äntligen fredag igen och jag har knåpat ihop en video som både visar min nya hoj lite närmre och en veckovlogg från förra veckans träningar. Titta gärna, prenumerera gärna och feedback är alltid kul. Kostar dig ingenting men hjälper mig!




Några som gjorde YouTube-premiär igår var Cykelstudion, spana in premiäravsnittet här nedan. Vad tycker du om detta?



Igår var det torsdag vilket givetvis betyder pannkakstorsdag. Jag hade också utvecklingssamtal med min kreativa dotter Frida så jag avslutade arbetsdagen hemifrån. Kvällen spenderades med att städa, röja här hemma och sedan träna ett sent pass på Zwift. Passet gick dåligt med dålig känsla men redan idag är det en ny dag med nya möjligheter.




Idag blir det AW Party by SZR på Zwift 17:30 och sedan fredagsmys på det. Blir en kanondag det här, solsken och värme ser jag som en ren bonus. Ha en härlig fredag så hörs vi snart igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar