Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-11

Första bilderna på min nya gravel-hoj!


Hej och god morgon på dig!

Överväldigande att se och få så mycket positiv respons på gårdagens inlägg med videon där jag visade mina två nya cyklar. Såg du inte den så har du ändå räknat ut att det är Cannondale genom Biketown som gäller för 2023 genom bilden ovan. Som också visar årets första tussilago, åtminstone första tussilagon som jag har sett. Traditionsenligt så står dessa tussilago nu på köksbordet framför mig. 

Har du inte sett videon än så rekommenderar jag att du kikar på den här nedan. Typ 1000 andra har redan gjort det, helt galet:

Jag körde min gravel för första gången i söndags. Det blev dryga två timmar runt Runn och bilden ovan är en av bilderna från den turen. Här nedan kommer några ytterligare bilder från i söndags:
Så nu har jag en riktigt grym gravel-hoj att fylla mitt liv med äventyr och spännande utmaningar framöver. Den är så jäkla fin att jag nästan är avundsjuk på mig själv. 

En till bild som visar min nya Siroko-tröja mer i sin helhet också. Den är en del av M2-serien som är tröjor i lycra men med lång ärm. Jag körde denna med ett underställ under. Helt perfekt skönt för årstiden. 

I söndags blev det två timmar med lite tryck på pedalerna hela vägen runt Runn. Det ångrade jag på kvällen när jag så skulle tävla online och benen var riktigt rostade. Dels genom rundan runt Runn men också för att jag körde så hårt att jag höjde min FTP i lördags. Är huvudet dumt så gör det jätteont i benen. 

Igår så var jag också ute på en kortare runda med gravel-hojen. Men bilder därifrån får ni hålla er till tåls med till imorgon. Idag blir det nämligen ingen utecykling så jag kan behöva spara lite på bilderna så jag har något att fylla ut morgondagens blogginlägg med. 

Ni kan istället få några civila bilder från gårdagen då jag inte bara är ute och cyklar..
Började dagen med att göra lingonsylt då jag hade slut här hemma och den behövs till morgongröten.

Därefter så justerade jag mitt styre och hoodsen på gravel-hojen för att sitta precis sådär som jag vill ha det. Även om det krävdes att jag lindade upp halva styrlindan för att få till ett bra resultat. Men jäklar så bra det blev till rundan jag körde innan lunch sedan.

Efter lunchen och trimning av håret så var jag iväg till Naturskolan med mina tjejer för att kolla på djuren där. Vi är rätt säkra på att vi fick se ett av fåren lamma också. Häftig grej även om det var på avstånd. 

Min bror fyllde år igår vilket firades genom att närmsta storfamiljen åt middag på Blackstone tillsammans. Jag åt hjort med potatisgratäng samt kantarellsmör och vitlökssmör. Magiskt gott!

Kvällen spenderades sedan med att åka förbi en kollegas föräldrar för att hämta upp en cykel och sedan skarva vidare till Rättvik där min dotter Ebbah haft min gubbcykel för att transportera sig mellan resecentrum och ridklubben. Nu rider hon inte mer där så det var hög tid att hämta hem cykeln. Tack och lov stod den där hel och fin också. 

Det har varit riktigt skönt med en fyradagars helg och nu ska det bli en fyradagars arbetsvecka. Full fart framåt! 

Tack för att du läste dagens inlägg, vi hörs här imorgon igen om du vill. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar