Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-06

Smärta, långhelg och luktärt!

Hej och god morgon på dig!

Fredagskänsla på en torsdag, så kan det bli när det är dags för påsk och långhelg. En arbetsdag bort så väntar sedan fyra dagars ledighet. Det ska bli himla skönt. Hade en fruktansvärd huvudvärk hela gårdagen så jag valde att inte träna något. Tog mig ändå igenom en arbetsdag och två cykelmöten så det fick räcka så. Dumt att äventyra hälsan, har mått lite sådär tidigare i veckan också. 

Mötena jag hade var först ett med Falu kommun angående Lugnet-arenan inför faluhelgen i Svenska Cykelspelen och det andra mötet var just gruppen som ansvarar för Svenska Cykelspelen. Det blir många ideella timmar i veckan nuförtiden men det är ju så kul med cykelsport.

Över till något helt annat så har Frida odlat denna i skolan som kom hem i förrgår. En luktärt tror vi?!


Det blev ingen Le Peloton för mig idag, premiär annars för dubbfritt om man ville det så det lät kul. Alltså det är också kul att köra med dubbdäck men det blir lite för stora skillnader i gruppen. Ju snabbare däck desto jämnare gruppcykling också. Vilket bidrar till höjd kulfaktor. Jag ska få till ett pass i kväll när jag kommit hem från jobbet och fixat käk. Det får bli inomhus också idag men jag ska försöka få till uteträning under denna långhelg. Har ni tips på något kul att köra i kväll? 

Hoppas att du har en fantastisk torsdag och att hälsan är med dig. Må väl så hörs vi här imorgon igen, hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar