Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-19

Cykelpremiär 2023!


Hej och god morgon på dig! 

Igår så gjorde Frida cykelpremiär för 2023 genom att cykla till skolan. Äntligen är den där tiden på året här då det går att cykla överallt igen. Lite pumpade däck, olja på kedjan och en justering av bakväxeln och sedan var hon iväg. Friheten! Det är en kompis i området som har börjat cykla så därför ville också Frida börja cykla. Så ju fler som cyklar till skolan, desto fler cyklar till skolan. Tänk så enkelt det är att öka vardagscyklingen hos unga ändå. 

Jag ska cykla till jobbet idag, inte med träningskläder dock utan med helt vanliga kläder och en gubbcykel. Jag ska nämligen ha en utbildningsdag här i Falun. Skönt att kunna cykla till jobbet på bara någon minut. 

Det har blivit två vilodagar denna vecka. I måndags var den lite mer planerad än vad den blev igår men jag hade lite annat att göra igår kväll (skjuts av barn *2, handling, cykelmöte och nattning av barn) så när jag väl hade tid att träna så var jag för trött. 

Idag däremot så ska det bli träning, två vilodagar är OK men fler dagar vill jag inte vila. Dags att rulla mot jobbet här, vi hörs imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar