Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-17

Fem timmar och 25 cyklister!


Hej och god morgon på dig!

Vilken fantastisk dag det blev igår då!? Fint väder, soligt och lite "värme" under dagen. Med värme menar jag i det här fallet runt 12 grader men det var skönt det. Vädret denna vecka ska bli fantastiskt med mycket sol och upp till 18 grader så det är bara att fortsätta njuta. Tror faktiskt att jag fick lite färg i ansiktet igår. 

Nåväl, gårdagen spenderades med cykelfokus. Först med fem fina timmars distans söderut, mestadels på asfalt men med en del grusväg inslaget också. Fina och snabba grusvägar för det mesta men några partier med blötare vägar och även någon snö/isfläck. Mest var det dock snabba och fina grusvägar som inbjöd till njutcykling och ett par bilder... 

Kom ifatt cyklisten på bilden ovan, Magnus Grus Olsson, och vi hann växla några ord innan våra vägar skildes åt igen.

Förra veckan skrapade jag ihop 16 timmars träning, sista dagen blev nog den bästa träningsmässigt. Bra känsla hela vägen och kroppen har anpassat sig bra till distansträningen. 

Efter träningen så åt jag min mat ute i solen, tvättade hojen och förberedde för kvällens cykelmöte. Det var ett möte för organisationen kring Faluns XCE+XCO-helg 10-11 juni. Bra möte, bra driv i hela gruppen och bit efter bit faller på plats. Bullarna fick godkänt också! 


Här nedan kommer ett gäng bilder i omvänd kronologisk ordning:

Nytvättad cykel, den blev rätt skitig igår. Igen. 

Här satte jag mig och bara njöt efter passet. Åt min mat här också och tittade på cyklister som passerade utanför huset. Tre av dessa körde med bara ben vilket kanske var en smula ambitiöst ändå.


Troll och lera längs med banvallen.

En annan cyklist jag fick ett kort sällskap med.

Här hade jag nog aldrig cyklat förut, men det var jättefint! 

Den här bilden är tagen på samma grus-slinga som bilden ovan. Nytt för mig och väldigt fint. 

Mest cyklade jag på asfalt och en del vägar kring Långshyttan-Husby längs med älven. Fina vägar för landsvägscykling i dom trakterna. 

Ett stycke snabbcyklad grusväg och en grusvägsraket. 

Fina vägar och njutcykling! 

Cyklist och cykel i arla morgonstund. 


Gårdagens runda:



Ny vecka och nya möjligheter nu. Vi hörs igen imorgon, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar