Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-16

Ett par stora dagar

Hej och god morgon på dig! 

Denna helg bjuder på solsken och långa distanspass. Jag tar vara på tiden och det fina vädret helt enkelt. Igår så blev det en runda norrut via bland annat Norr Lindberg, Leksand och Gagnef. Kroppen fungerar riktigt bra nu och det är lätt att njuta när både kropp och väder är på det här humöret. Att sitta på en ny cykel gör det bara ännu lite härligare. 

Jag har dock insett att jag skulle behöva skaffa mig en extra uppsättning hjul. Tänker mig snabba tävlingshjul så kan jag ha landsvägsdäck på ena hjulparet och grusdäck på det andra hjulparet. 

Idag ska jag cykla söderut. Det gör jag inte jätteofta så det ska bli kul med omväxlingen. Det är ganska ofta som jag inte bestämmer någon rutt utan bara kör. Igår bestämde jag mig för att jag skulle till Norr Lindberg, men alla vägval och övriga orter jag skulle passera bestämde jag på känsla när jag väl var ute. Idag har jag bara bestämt "söderut", så det kan bli vad som helst det här. 

Några bilder från gårdagens runda:

Risholn som ligger i början på ett riktigt kuperat parti. Timmerstommen där till vänster är en återkommande gäst i denna blogg. 

Ny cykel och ny, fräsch, outfit från Siroko, där denna länk ger dig 10% på hela deras produktsortiment och en liten förtjänst till mig för varje köp som görs via länken: https://srko.co/henrikoijer

Norr Lindberg. Lite av målet med turen men samtidigt så hade det väl bara tagit 75-80 minuter eller något sådant att nå hit. Så resten av passet var ren bonus.

Rältlindor. 

Bestämde mig för att passera två fina broar i Gagnefs kommun. I det här fallet så är halva bron i Leksands kommun och andra halvan i Gagnefs kommun. 

Ta-da! 

Den andra bron jag ville få med var den kända Flottbron i Gagnef. 
Två bro-selfies.

Stannade till för en bild vid Bodarnas busshållplats som hade ett fint väderskydd. 

Cyklist, BMW och tåg. 

Den här bron har ni också sett förut då den är ett vanligt inslag i min jobbpendling. 

Blev passerad av denna cyklist som var ute och cyklade snabbt. 
Ställde upp min hoj mot väggen för ett par bilder. Den andra bilden ser ni överst i detta blogginlägg.



Så här gick rundan igår, jag har bytt batterier i mina Garmin Rally-pedaler nu så att det blir watt-siffror från uteträningarna också. 200+ watt tycker jag är bra för mig på för ett längre distanspass. 
 

Igår kväll så bakade jag bullar också. Det är cykelmöte i kväll om Lugnets MTB-helg 10-11 juni så jag tänkte att lite fika skulle sitta fint. 


Så jag behöver väl bege mig iväg nu så att jag kan hitta hem igen i god tid innan mötet. Har lite annat att göra också... Vi hörs här imorgon igen, tack för att du läste. Hoj! 



Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar