Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-14

Le Peloton, avhängd och drama utanför kontoret!



Hej och god morgon på dig! 

Jo men visst, det blev en morgon med Le Peloton igår och jag hade det tufft. Jonas, Jonas och Lars hade landsvägsdäck medan Lukas och jag hade gravel-däck. Med min form behöver jag all hjälp jag kan få så nästa vecka behöver jag verkligen ha landsvägsdäck om jag ska hänga med. För det gjorde jag inte igår. På den första sträckan flög jag av som en vante. På den andra fartsträckan så gick jag in för att hålla rullen så länge som möjligt och då fick jag vara med ett tag. 

Det hjälpte väl kanske inte heller med att jag hade kört distans kvällen innan

Slängde ihop denna Shorts-video igår:


Kunde sno denna bild från Strava, Jonas D är fotograf och jag är längst till vänster i bild. 

Det blev lite drama utanför kontorsfönstret igår då det började rinna ut vitt pulver under en lastbil. Det blev inte mer dramatiskt än att brandkåren kom dit och företaget som ansvarade för transporten sanerade området. 


Efter 11 timmar på jobbet så var det bara att ta på dig dom delvis blöta och väldigt grusiga kläderna. Hempendlingen gick i regn och motvind. Hade ett möte på kvällen också så jag kom hem, spolade av cykeln, gick in i duschen och klädde av mig duschandes. Fullt i grus och blöta grejer överallt. 


Fick ihop två timmar och 13 minuters träning igår, så träningsmängden går det bra med. Idag blir det AW Party på Zwift 17:30 och inget mer än så. I helgen så vill jag cykla ute, länge, och helst i fint väder. Har du några speciella helgplaner?


Tack för att du läste och på återhörande imorgon igen, hoj! 




Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar