Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-02

Solskenscykling, kanske vinterns sista helg med dubbdäck?!

Hej och god morgon på dig!

En hundägare med sin okopplade hund som försöker rädda upp situationen när vi fyra kom trampande längs med cykelbanan norr om sportfältet i Borlänge. Vi var några som samlades vid Borlänge CK's klubblokal vid 9 som sedan körde en kortare runda för att komma tillbaka till klubblokalen vid 10 för att möta upp några fler cyklister. 

Vi mötte ett gäng legender från Falun.

Bullerforsens kraftstation.

Tillbaka vid klubbstugan och premiär för mina rejäla skärmar. Jag hade lite provisoriskt ordnat en kompislapp också. Vi mötte upp fyra cyklister så totalt blev vi åtta igår. 



Sju cyklister och jag på vägen mot Spraxkya. 

En av cyklisterna hade intervaller insprängda i distanspasset, här hade en trio kört ifrån oss övriga. Jag försökte hänga med på en tiominutare lite senare men fick se mig själv avhängd efter fem minuter. Bra ändå att få anstränga mig något.

Här står vi och gafflar. Ja, själva stoppet berodde på en kontroll av en gaffel alltså. 


Ständigt solsken och blå himmel under rundan. Tack vare att vi körde ett entimmesvarv först så startade jag med en tjock vinterjacka i kylan som jag tog av mig när vi kom tillbaka till klubbstugan. Temperaturen gick från någon minusgrad till några plusgrader under rundan så min Siroko M4-tröja var perfekt för den längre loopen som cyklades i plusgrader. Snitt +3,4C

Det blev ett fikastopp på Gustafs bröd, till allas glädje. 

Tåget på väg tillbaka till Borlänge igen. 


Det blev en fin och härlig runda med fantastiskt väder och minst lika bra sällskap. Jag fick ihop lite drygt tre och en halv timme och har därmed öppnat aprils träningskonto på ett bra vis. Kul att man i denna sport kan träna ihop trots lite olika cyklar, åldrar, ambitioner och kapacitet. 

Såhär gick gårdagens runda. Kanske den sista helgen med dubbdäck för denna vintersäsong. Har du dubbdäcken kvar på cykeln eller har du redan hunnit byta? 


I kväll blir det internetcykling men det är så fint väder och jag såg att DSA var ute och körde skoterspår nyligen så jag blev lite inspirerad. Det blir därför en förmiddagsrunda också. Fantastiska bilder utlovas!


Ha det gott, njut av solen, Flandern runt och kanske en egen cykelrunda. Vi hörs här imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar