Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-20

Den där härliga känslan när cykelbanorna sopas!


Hej och god morgon på dig!

Det där är ett riktigt vårtecken det. Det gör också sådan stor skillnad för alla oss som använder cykelbanorna så det värmer att se. I den bästa av världar så skulle det inte behöva bli så dåligt först så  att vi uppskattar en rensopad cykelbana när det väl är dags. Nåväl, mötte dessa när jag cyklade till gårdagens utbildning i konflikthantering på Regionkontoret. Nu är cykelbanan i Stennäset sopad och fin.

I dessa lokaler har jag varit många gånger då min mamma jobbade här länge och väl. Igår var jag där för utbildning, då och då har jag också varit där för möten. 

På kvällen så körde jag Zwift. Fick köra med Team SZ som kör ett antal tävlingar där två lag utmanar varandra i en 5 mot 5-tävling. Kul koncept med lite mer taktiskt inslag och inte som andra tävlingar där man gärna kan gömma sig i en stor klunga länge. Igår lyckades vi vinna och jag hängde med ganska bra ändå.

Var upp till Lugnet ett par vändor också. Här stod jag strax efter 22 på kvällen och väntade in sonen som hade spelat dubbla innebandyträningar. 


Jag har ett par landsvägshjul med 11-delat shimano på. Är det möjligt och vad behöver jag för att köra 12-delat SRAM? För om det går så skulle jag kunna limma landsvägstuber på dessa hjul och köra på min Gravel-hoj. 


Jag ska få iväg ett par barn till skolan här och sedan så ska jag själv köra till jobbet också. Idag är det barnbidrag och pannkakstorsdag. Tjoho! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar