Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-07

Siroko's gravel serie och seger på Tour of Watopia!


Hej och god morgon på dig!

Min samarbetspartner Siroko har släppt fler produkter i sin gravel-serie. Bland annat cykelbyxor med fickor både på sidan av benen och på baksidan. Styrväskor, tröjor, handskar med mera. Genom mitt samarbete så har jag en länk som ger 10% rabatt på alla deras produkter, även deras nyheter. 
Så om du klickar på denna länk så får du priserna som syns i bilden ovan: https://srko.co/henrikoijer



Igår kväll så körde jag Tour of Watopia. Hade en rätt skräpig känsla och tänkte ett tag kliva av. Startade klockan 22 så det krävdes en del mental energi bara att ens starta och sedan när det inte kändes bra så kom dom negativa tankarna. Jag lyckades lura mig själv att fortsätta bara lite till och när vi kom till vulkan-backen på slutet så lyckades jag lura mig att åtminstone fortsätta så länge som jag orkade gå med täten. Vår tätklunga på åtta man blev sju man då det inte gick alldeles för fort uppför. Väl uppe så går ju dom sista kilometerna ner till målet snabbt. Tur att jag är lättlurad!

Det blev en spurt som jag faktiskt lyckades vinna, med väldigt liten marginal men det spelar ju ingen roll i sammanhanget. I spurten så tog jag sakta men säkert in på killen före samtidigt som en bakom närmade sig snabbt. Över mållinjen så kunde jag inte se vem av oss som vann men det visade sig att jag vann med 16 tusendelar och trean var 27 tusendelar bakom mig. 
Inte nog med att jag vann, det var den bästa spurtwatten som jag haft sedan diskbråcket och det kändes allra bäst. Nästan 1000 watt (970). Det kändes som den största segern, att känna att jag tagit ett kliv ytterligare i rätt riktning. 



Programmerarna på Zwift verkar ha haft kul inför skapandet av Tour of Watopia. 


Nu är det påsklov och sol, ha det gott så hörs vi imorgon igen. Hoj! 
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar