Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-04-25

Gravel starter pack


Hej och god morgon på dig! 

Nu har jag beställt ett gravel starter pack från Siroko. Alltså det finns inget som heter gravel starter pack, utan jag har beställt ett första set med gravel-produkter från Siroko. Byxorna har fyra fickor, så som man gärna har när man äventyrscyklar, en ficka på varsitt ben och två fickor bak. Strumporna och tröjan gillade jag färgerna på. Styrväskan på 4 liter kanske jag får ner min drönare, lite överdragskläder och lite gott att äta i. Vad har du i din styrväska? 

Med tanke på hur snabba leveranserna brukar vara så kanske jag har produkterna hemma redan imorgon. Lovar att återkomma med fler bilder när jag fått hem produkterna.

Fickorna på cykelbyxorna syns tydligt på dom beiga cykelbyxorna, bilden visar Sirokos gravel-kollektion. Eftersom jag har ett samarbete med Siroko som också du kan få nytta av så får du 10% rabatt på hela Sirokos sortiment via min affiliate-länk. Här är länken direkt till gravel-produkterna: Siroko. Det går också bra att när som helst klicka dig in till Siroko via bannern till höger här i bloggen. Vill du dela med dig av den till dina vänner så kopiera och klistra in denna: https://srko.co/henrikoijer 


Annars då? 
Jo, fixade en del med Lindas och mina cyklar igår. Det ska lättas och göras tävlingsklart inför säsongen. Stansade däcken på min MTB bland annat. Jag kommer nog också att byta sadel till min SQlab 612 ergowave r carbon från Lerdala Sport. Det är inget fel på sadeln som sitter på min cykel idag men jag gillade SQlab-sadeln förra året och den är dessutom riktigt lätt med sina 125 gram. Annars är min cykel i princip tävlingsklar nu, ska på med ett par nya pedaler bara då mina gamla XTR-pedaler har gått några år nu. 

Att jag själv inte är riktigt så tävlingsklar som jag hade hoppats är en annan sak. Idag har jag dessutom vaknat upp till ett par centimeter snö, snöfall och halsont. Toppformen får vänta några veckor in på säsongen helt enkelt! 


Tack för att du läste, ha en bra dag och på återhörande imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar