2020-11-10

Återhämtad och dags för Zwift-race!

 


Hej och god morgon på dig! 

Ny dag, nya möjligheter. Har ett Body Battery på 98% enligt Garmin så då är jag väl återhämtad till fullo får jag anta. Vilodagen igår gjorde nog susen. Fick också en avisering under dagen om att vilodagen var bra och snabbade på min återhämtning. Snart tränar väl klockan åt mig också?!

Bilden är från i söndags när jag skarvade rundan något. Längtar redan till nästa MTB-pass. Idag blir det dock Zwift-race och det är ju buskul det med. Ska köra WTRL Zwift Racing League klockan 19:21, kommer bli brutalt jobbigt då loppet nästan startar med en rejäl backe. Därefter finns risken att jag får köra tempo resten av loppet men går det bra så hänger jag med någon grupp över krönet. Kan vara värt att värma upp lite...

Läste annars att samtliga tre grand tours (Frankrike-, Italien- och Spanien runt) vanns av cyklister på italienska cyklar med fälgbroms. Nu kanske det är så att italienska märken är lite mer traditionella av sig och därför har fälgbroms, men det var ändå ett intressant påpekande. Nu vinns ju mängder av andra lopp med skivbroms, så jag tror inte att man kan vinna lopp genom att (inte) bromsa sig fram.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar