2020-04-21

SCF Road Challenge igår!

Hej och god morgon på dig!

SCF Road Challenge igår på Zwift, en längre tävling arrangerad av Svenska cykelförbundet och en sådan vill man ju inte missa. 72 kilometer och med ett par rejäla stigningar gjorde att det blev en lång tävlingstid och det är kul att få köra lite längre race på Zwift. Visst, att kötta i 30-40 minuter är ju också kul men när tävlingstiden blir 108 minuter som igår då är det lite annat som spelar roll också.

Jag ska inte trötta ut er med allt som hände i loppet, det kan ni se i videon nedan istället. Men det blev både långt, hårt och i mitt tycke ganska spännande med bra racing. Det har ju varit så på alla tre SCF Challenge-lopp. Vet inte om det är längden eller motståndet som gör det men det har liksom blivit bra. Mycket mer intressant än loppen där det går plattan i mattan hela vägen och avslutas i en stor klungspurt.

Körde du racet igår och hur upplevde du det? Både som deltagare men även om du kanske satt och kikade på tävlingen.

Det var så skoj att se att så många hittade till min livesändning igår. Den har visats över 500 gånger, som mest var det ett åttiotal tittare samtidigt och vi hade ett ganska gott snack genom videon. Jag svarar på alla kommentarer som kommer in via chatten och det börjar bli ett skönt gäng där i chatten nu. Fick mitt livs första superchat också av William Ric-Hansen och dom pengarna ska gå oavkortat till en mikrofon av något slag. Som det är nu blir det mycket ljud med från Wattbiken/fläkten i sändningen men med en mikrofon så kan det bli mycket bättre. Har ni tips på bra mikrofoner för det ändamålet?

Om ni vill kika på en repris av gårdagens race så finns den nedan. Körde lite ny grafik på min stream och efterfrågade feedback. Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken, men jag fick ingen feedback..Idag blir det en ny härlig dag men utan Zwift eller någon livestream. Istället tänkte jag cykla utomhus igen, kan bli distans! Blir lite varannan dag nu med Zwift imorgon igen med SZR Racing Cup och sedan ute på torsdag med Le Peloton. Vi får se hur mycket och vad jag hinner idag, men ambitionen finns där i alla fall! Ligger efter lite träningsmässigt denna månad och det vill jag ju vända.

Salt kille igår efter målgång, jösses så stumma ben det var där på slutet. Vi hörs snart igen, ha en fantastisk dag!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Streamar du från datorn (med typ OBS Studio)?

  Har en begagnad Røde smartLav+ mic med MiniFur till övers hemma, den ligger bara och dammar så du kan få den. Har använt den till alla inspelningar på MTB utomhus utan något vindbrus i inspelningarna. Dock bara Mono så du får klara dig utan Stereoljud, men det kanske inte spelar så stor roll i det här fallet. Kan låna ut en en adapter till dator och förlängningssladd (6m) så får du se om/hur det funkar, så är det bara att köpa dessa separat sen. Hojta till isf!

  // Jesper Hjortsberg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag streamar mycket riktigt med datorn och OBS Studio. Testar gärna din Røde med adapter och förlängningssladd!

   Radera
 2. Det är framför allt ljudet från cykeln som jag skulle säga är prio att lösa för att göra det mer behagligt för publiken. För att höra vad du säger måste man har rätt bra volym och då blir det väldigt brusigt. Men de är ju på gång då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hör ju också allt ljud när jag kollar min stream i efterhand... Hoppas att det löser sig snart. :)

   Radera