Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-02-25

Nytt personbästa!!!

Hej och god morgon!

God jäkla tidig morgon med för den delen, här har ni en kille som jobbar jour idag och därmed också börjar 05:30. OBS frivilligt! Just nu funderar jag ju på varför jag egentligen gick med på detta, men det löser väl sig och jag tror ju på att snällhet lönar sig i längden. Men tidigt är det!

Har goda nyheter att rapportera från gårdagens träning, man skulle väl kunna säga att rubriken till detta blogginlägg inte undanhåller några hemligheter. Bestämde mig igår för att försöka ta något personbästa och siktade in mig på 3x20 min. Vanliga vintrar så gillar jag ju 20-minutersintervallerna men denna vinter kör jag som ni vet mest Zwift-race och det är dåligt med strukturerade intervaller. Saker som ändå talade emot ett personbästa var just det faktum att jag inte kört tex 3x20 denna vinter, man blir ju nämligen bra på det man tränar på. Dessutom så körde jag ju 100 minuter Zwift kvällen innan vilket borde ha satt sig något i benen. Körde faktiskt gårdagens pass på Monarken också, för att just kunna jämföra med tidigare pass.

Före detta personbästat på 3x20 minuter låg på 310.4 Monarkwatt, igår skrapade jag ihop ett snitt i dom tre intervallerna på 323.2 Monarkwatt. Det är ju i min värld inte bara en liten höjning utan en ganska stor höjning. Så stor att det faktiskt också innebar ett rekord på 2x20 minuter som annars legat på 318.5 Monarkwatt. Så i och med detta så kan jag radera mitt nästan fem år gamla rekord på 3x20. Det togs nämligen i april 2015.

Skoj på hoj.

Känner mig så bra denna vinter att jag nog tror att jag skulle kunna ta samtliga mina tidigare personbästan. Känns rätt gött faktiskt och självförtroendet mår ju inte direkt dåligt av det heller, som ni kanske märker.

Idag kanske jag tar mig ut och cyklar. Börjar man 05:30 så får man ju också sluta lite tidigare vilket skulle kunna betyda att jag får uppleva dagsljus från cykelsadeln och sådant ska ju inte förringas.

Nu lär jag åka, vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar