Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-02-24

Blåbärsmuffins och 100 minuter Zwift



Hej och god morgon!

Muffins och 100 minuter Zwift, visst är det kontraster men samtidigt hör dom ju ihop. Utan energi, ingen träning. Mer energi in = mer energi ut. Åtminstone i den goda världen.

Dagen började i Skåne. Vi körde på med lite frukost, Vinterstudion, lek och fix. Lunch, promenad och fika på det. Därefter en sju och en halv timmes lång bilfärd norrut. Stopp i Motala för McD och sedan bara vidare hemåt. Rena rama hälsokosten igår ju, skarvade med ett par rostmackor hemma bara för att... Nattning av trötta barn, lite chat med Linda och sedan ner i cykelkällar'n.

Där stod Wattbiken och väntade på mig. Hade inte Zwiftat sedan i fredags morse så jag körde två race av bara farten. Först Tour of Innsbruck enligt plan. Lyckades kamma hem en seger där, inte enligt plan kanske men enligt förhoppning åtminstone. Alltid skönt med en guldig pokal!
Kanske inte min största seger, men man cyklar inte ifrån 500+ personer hur lätt som helst.

Råkade köra mina högprofilhjul igår men det gick ju vägen det med. Det blev ju ändå en spurt.

Körde ett Crit-race efteråt. Blev lite som ett sådant där post tour-criterium där proffsen från Tour de France åker och visar upp sig, för jag fick nämligen en bergatröja med mig från Tour of Innsbruck. Dessutom försökte jag bjuda upp till offensiv cykelåkning. Fick inget tack för det utan blev spurtslagen av två andra. En tredjeplats är väl okej med tanke på att jag redan vridit ur benen ganska mycket.

Den uppmärksamme ser att jag var före A. Dion i båda racen, viktigt i all sin litenhet.

17 minuter på 364 watt i den långa backen på Tour of Innsbruck. Bra siffror utan att förta mig. Det finns mer!

Ny vecka, nya möjligheter. Denna vecka innehåller highligts som:
- Info om status landsvägs-SM (ni vet, Trafikverket och tillstånd för att tävla på väg)
- Min födelsedag
- Besök av Linda
- Le Peleton
- Besök av Ola

Ja, ni hör ju. Det och en massa Zwift har jag att se fram emot. Kanske några timmar utecykling också då barnen ska till sin moder idag och Linda kanske ska köra MTB-O i helgen och då kan jag träna lite samtidigt. Häng med, det blir kul!

Du vet väl att du också kan följa mig via följande kanaler:
YouTube
Instagram
Facebook
Twitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar