2020-02-05

Framme i Dubai/HattaHej och god förmiddag!

Vi har landat i Dubai och blivit skjutsade till Hatta där vi ska bo och där tävlingen hålls på fredag. Cyklarna åkte en pickup och vi åkte dom 120 kilometerna i en Lexus sedan. Gör lite ont i logistiksjälen att ha två förare och fordon igång för ett uppdrag som hade klarats på ett fordon och en förare. Men fram kom vi. Allt har gått väldigt smidigt och att ta sig genom den gigantiska flygplatsen gick också som smort.

Vi flög ju genom natten med avfärd 23:40, så sömnen har varit sådär för egen del. Inte så mycket och inte så långa stunder utan mer som 15-20 minuter åt gången. Med träsmak, det har blivit mycket sittande sedan igår. Först möten hela dagen på jobbet, sedan köra 2,5 timme till Arlanda för att där sitta och vänta på att få sitta på ett plan i 6.5 timme. Sömnen får vi ta igen senare och här kan vi ju både ligga, gå och cykla.

I Dubai var allt ganska platt och sandigt, här är det istället många branta kullat/berg och stenigt. Vi ska dela en villa med tre andra så det blir ju också lite av en upplevelse. Får anledning till att återkomma om det.

Igår morse så körde jag ett sista pass hemma innan jobbet. Det blev 4x4 min. Kändes riktigt bra. Ville förvisso inte köra mig sönder och samman inför avresan heller utan det blev väldigt kontrollerat. Typ 370, 385, 390 och 400 watt. Det var lite för lätt i början..

Nu ska vi nog försöka hitta föda här, bygga ihop cyklar och bekanta oss med omgivningen. Klockan är tre timmar mer här än i Sverige. Så start 09.00 på fredag blir som 06.00 i Sverige. Tur att jag kört en del Le Peloton och tidiga intervallpass nu då. Skulle säga att min kropp funkar rätt bra oavsett tid på dygnet, sånt där är ju annars lite olika.

Nej, vi hörs väl snart igen?! Glöm inte att prenumerera på blogginläggen via e-post uppe till höger. Supersmidigt!


Äsch vi byggde ihop cyklarna direkt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar