2016-02-07

Sömn, dagens plan och livestreamad cykel!

Hej och godmorgon cykelvänner!

Jag råkar ju veta att ni följer mina sömnvanor med stort intresse och det är därför med stor glädje som jag kan meddela att jag har sovit mer än tio timmar i natt. Hamnade därför på ca: 44½ timme av min målsättning på 49 timmar/vecka. Långt ifrån något lyckat resultat, men ett bra avslut på veckan med två bra nätter i alla fall efter typ 3-4 veckor med för lite sömn.

Idag ska vi till Ludvika för Filip ska spela tre matcher där. Det blir alltså ingen dagsljusdistans. Kanske blir det inte ens någon distans alls idag och om det blir det så kan det bli på testcykeln i kväll. Vi får se. Nu är det hockey som gäller till sena eftermiddagen. Sedan får vi ta det därifrån.

Idag kan ni se Superprestige från Hoogstraten live. 13:30 startar damerna och 15:00 startar herrarna, ni kan se det här:
Superprestige Hoogstraten live stream
Medan ni väntar så kan ni alltid kolla in Volta a la Comunitat Valenciana, sändningsstart 11:30 på någon av följande länkar:
http://www.eitb.eus/es/deportes/deporte-en-directo/
http://www.rtve.es/directo/teledeporte/
http://www.footstream.tv/lecteur.php?id=12

Ni kan väl också kolla min senaste videoblogg, är ni snälla?!


Nu är det dags att rulla, vi hörs lite senare idag!

5 kommentarer:

 1. Saknar vintercyklingen när jag tittar på din film men handfrakturerna efter tidig vintercykeltur gör att det blir först nästa vinter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur går läkningsprocessen?

   Radera
  2. Stiften skall dras ur i morgon, lite scary dom sticker in ca 40 mm men hoppas det inte är som grillspett det bränt fast på;-) Sedan är det är 3 skruvar som blir kvar om dom inte blir i vägen för senor. Sedan rehab, har bestämt mig att det kommer att gå bra.

   Radera
 2. reagerar väl mest på en enda sak i filmen. Fy fan vad du kör bil alltså ca 6:40 in i filmen. Med barn i bilen borde du köra långsammare !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. OBS det är (givetvis...) frun som kör!

   Radera