2016-02-29

Slut på föräldraledigheten, maxtest och veckans plan

Några bilder från igår eftermiddag.

Igår var en sådan där perfekt dag. Sovmorgon, cykling ute med sällskap och sedan lek ute med barnen i solskenet. Kunde inte bli mycket bättre än så. Ebbah fick en ny kompis också, bara en sådan sak.

Idag är sista dagen av min föräldraledighet. Dag 286 alltså. Känns väldigt tråkigt att inte kunna spendera lika mycket tid med mina barn framöver. Har haft det väldigt bra under min föräldraledighet där Frida och jag fått ett väldigt starkt band. Ovärderligt.
Men, imorgon är det tillbaka till ekorrhjulet.

Har kollat upp hur bussarna till jobbet går imorgon. Kändes också sådär. Dags att vänja mig vid tidiga morgnar igen alltså, Frida har ju inte varit något morgonbarn. Idag vaknade vi tex 08:40. Lyx!

Det jag ser fram emot är ändå att träffa mina kollegor och vara produktiv. Älskar ju att vara produktiv.

Att jag kollade busstiderna för morgondagen beror på att jag inte ska cykla till jobbet. Har ju sett fram emot jobbpendling också, men imorgon så ska jag dels ta med mig en massa jobbgrejer men jag har också tänkt mig att köra ett maxtest på kvällen. Jag har inte helt bestämt mig än, men just nu lutar det åt att det blir en maxtest-tisdag. Den här veckan har jag en lätt träningsvecka och det är också sista veckan i denna träningsfas. Från och med nästa vecka är det en ny fas i träningen och nytt träningsprogram som gäller.

Dags att göra träningen ännu mer tävlingsförberedande. Nu blir inte träningen lika statisk heller då det ska blandas in lite träningstävlingar och en massa jobbpendling också. Ser fram emot att testcykelpassen blir allt färre!

-----
Avslutar med en påminnelse om detta:

Om du vill vara med och synas på mina MTB-tävlingshjul i sommar så gäller följande:

Alla som swishar in minst 100:- får sitt namn på hjulen. Typ: "Henrik Öijer". Om det blir väldigt många namn som ska få plats så kanske det blir lite kortare variant, typ: "H. Öijer".
Alla som swishar in minst 500:- (Ja, hjulen är dyrare än så) får även en banner/bild/länk under fliken Sponsorer här på sidan under 2016 i formatet 200x60p. Skicka ett mejl (-> henrikoijer@gmail.com) med info om ni är sugna på det. Gäller både privatpersoner och kanske någon som vill promota ett företag.

Oavsett belopp så kommer jag skriva ett tack-inlägg här på bloggen där jag nämner alla som bidragit och där länkar/bilder/banners också kommer att vara med. Vill man bidra utan att synas någonstans så skicka då också ett mejl där ni skriver att ni inte önskar vara med på hjul eller blogg.
Swish-nummer: 0739504919

1 kommentar:

  1. Håller tummen för att det känns grymt att komma tillbaka till jobbet och för att cashen trillar in till hjulen!

    SvaraRadera