2016-02-17

Lite blandat (paket!!!)

Hej bloggvänner!

Nu har jag fixat lite smått här på bloggen. Presentationen är modifierad, Sponsorer-sidan är uppdaterad och likaså är loggorna här till höger uppdaterade. Jag upptäckte när min skridskofilm spred sig att tidningarna använde min presentationssida för fakta. Jag uppdaterade den direkt då och har nu finslipat den lite till.

Jag får då och då frågor om att mobilanpassa bloggen. Allra helst så skulle jag ju vilja ha en egen sida som också är mobilanpassad, men innan jag lärt mig det eller anlitat någon för att göra det åt mig så är jag kvar på Blogger. Bloggers egna mobilanpassning gillar jag inte alls och när jag senast bytte till mobilanpassning så förlorade jag en hel del läsare, så det låter jag bli.

Nytt på sponsorfronten i år är Powerbar som hjälper mig med energi i en större utsträckning än tidigare och så har ju Northwave gått in och stöttat mig med Superfina cykelskor. Det finns fortfarande plats för fler sponsorer, hör av er till henrikoijer@gmail.com vid intresse!
-----

Har för övrigt fått paket idag igen. Älskar det. Det här paketet kom från Kista Logistik Center och då vet jag nästan alltid vad det är... Idag hjälpte Ebbah mig att öppna paketet:
En Sony Xperia Z5.

Kameran är det viktigaste för mig i telefoner, nästan viktigare än att kunna ringa med dom... Specen på denna är som följer:
"1/2,3-tums 23 MP Sony Exmor RS™-sensor för mobil
Hybridautofokus 0,03 sek*
5x Clear Image Zoom
Upp till 8x digital zoom
G-objektiv med vidvinkel (24 mm)
Upp till ISO 12800 (foto)/3200 (video)
SteadyShot™ med Intelligent aktiv-läge – videostabilisering
4K-videoinspelning
Puls-LED-blixt"


Grymt alltså, min Z3+ hade ju en riktigt bra kamera, men den här är ännu lite bättre. Ska bli kul att testa den.

-----

Idag var det ju en långdag på dagis med Frida. Men eftersom hon hellre härjade än att vila så fick vi gå lite tidigare. När vi väl kom hem så somnade hon på två röda och sedan så sov hon i nästan tre timmar. Helt utslagen den stackarn. Imorgon gör vi ett nytt försök med vila på dagis, får se hur det går då...

Jag var för övrigt också helt utslagen i eftermiddag och har nog fått till 45 minuter powernap. Bra det. Feeling för dubbelpass igår och feeling för rodelträning i soffan idag alltså... Intäkter och utgifter.

1 kommentar:

  1. Apple äger ju min själ men tillochmed jag blir sugen på en ny telefon med sådär bra kamera! :)

    SvaraRadera