Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-01

Lite siffror och en uppblåsbar svan!

Hej och god morgon!

Första dagen i juni månad. Fint väder och livet är på topp?! Lite klent med sömn bara men så kan det vara ibland. Det som inte går att lösa med kaffe kräver mer kaffe, ungefär så säger en kollega så vi siktar på det idag.

Igår vilade jag så jag har inget träningspass att skriva om. Men nästan 12 timmar MTB på helgen gjorde att jag var väl värd en vilodag. Alla timmarna träning i helgen gjorde också att jag faktiskt nådde månadens träningsmål på 2500 minuter under maj månad. Detta trots en sjukvecka alltså, allt går om man bara vill! Så nu har jag lyckats skrapa ihop mina 2500 minuter i årets första fem månader och ligger således bra till i träningsmängd, stolt över det.

Eftersom jag gillar siffror så kan ni få lite mer. För alla gillar väl siffror?
Topp-3 mest köpta artiklar via min länk som ger 10% på Siroko (https://srko.co/henrikoijer) under maj månad: 
1. Cykelbyxorna SRX Pro World Series
2. Cykeltröjan M2 Coppi (bilden ovan)
3. Cykelbyxorna SRX Pro Elite samt armvärmarna ColdBlock Thermal Sleeves

Topp-3 mest besökare från privata bloggare:

Topp-3 mest lästa blogginlägg:

Hade gärna skrivit lite om hur det gått aktieportföljen men maj månads siffror hos Avanza är inte riktigt klara ännu. Det ser dock ut att landa på ca: -10%. Inte bra alls, alltså. Men nu är det en ny månad med nya möjligheter så nu fortsätter resan framåt och uppåt! Sett till 2021 så är uppgången ändå ca: 50%. 


Badande barn. Vet inte vad det är med barn och vatten men dom verkar gilla varandra. Ebbah har fyllt 13 år i fredags och vad vill man helst ha då? Jo, en uppblåsbar svan! 

Idag ska jag träna igen men det blir inte Zwift Racing League, känns lite tomt och konstigt. Det har ju varit mitt fokus dom senaste åtta veckorna, något att se fram emot och tagga till den där tävlingsnerven med. Nu behöver jag hitta något annat istället... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar