Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-17

Vaccinerad igår, Le Peloton idag

 

Hej och god morgon på dig! 

Sådär ser det ut när det gasas på fartsträcka två på Le Peloton. Bara att bita styrlinda och försöka gå med. 

Igår vaccinerade jag ju mig med första sprutan, känner inte av det än mer än att det är lite ömt precis där jag fick sprutan. Det kommer väl kanske senare idag eller imorgon om det ska bli något att känna av. Hur har det gått/känts för er? 

Linda och jag vaknade tidigt, Garmin ger mig 71/100 i Sömnresultat vilket är något nytt min klocka mäter. Helt okej ändå med tanke på uppstigning kl. 05:00. Rullade in mot samlingen i finvädret.


Benen var pigga idag och kanske var jag lite övertaggad på förstasträckan där Jimmy och jag gjorde ett hästjobb i spets. Snittade 354 watt i 6½ minut vilket kan vara någon slags personligt Le Peloton-rekord och då har jag ändå växeldragit så att jag har suttit på rulle också. 

Detta kändes väl av lite på andrasträckan så även om det gick bra så var det jobbigt. I längre backen mot Vassbo så lyckades jag precis gå med en tättrio men efter att ha tagit en förning så kom jag inte med in på rulle igen och fick släppa. 

Tredjesträckan idag blev en variant där vi körde Ornäs-Vassbo-Olsbacka-Källviken-Kvarnberget. Tog en förning och blev sedan omblåst på gruset, lyckades gneta mig in på rulle på dom fyra som var kvar. Upp i Olsbacka så blev vi fyra kvar och vi kom ikapp Robban som hade genat lite och tagit det lugnt. Jag satt bara på rulle hela vägen till vi hade kört dom två Lönndryga backarna innan Källviken. Utför där och till ridklubben så tog jag någon förning. Det var Jonas P och nya killen Gustav som var starkast. Det gick liksom knappt att ta sig förbi dem när man skulle upp och ta sin förning och när det var deras tur att ta en förning så kom man knappt in på rulle... Efter några monsterförningar så attackerar Gustav med ungefär kilometern kvar. Hur kunde man liksom ens komma på tanken att attackera?! Jag gasade det jag kunde för de bakom mig och slog sedan åt sidan. 

Det är kul när det går bra för andra! 

Nejdå, jag kände mig pigg och stark idag, det är ju bara det att Jonas P och Gustav O har typ en växel och 50 watt extra. På sistasträckan så hade jag 312 i snittwatt men då tog jag också typ 4-5 förningar (och dom var inte långa..) på 18 minuter så resten av tiden spenderades på rulle. 

Tack för kaffet, det här gör vi om nästa vecka! 


Jonas D, Jonas P och Gustav O. Topp 3 på sistasträckan med mig kort efter...

Nöjd med dagen. Fint väder, starka cyklister och bra ben! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar