Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-23

Rekord på Sverigecykling, nya tröjor och strumpor från Siroko samt Zwift-tävling

Hej och god morgon på dig!

Ny dag, nya möjligheter och faktiskt snart helg tack vare midsommar som lurar runt hörnet. Tänk, vi går redan mot mörkare tider...  

Såg att Jimmy Rönn den gamle tempohästen tog sig cyklandes genom Sverige på 73:37, snacka om rekordkross. Vill ni uppleva det i efterhand så finns Instagram-kontot kvar: https://www.instagram.com/sverige_sub_80/  


Jag fick ju här om dagen hem nya kläder från Siroko, tänkte visa dessa för er idag.
 
Framsidor och baksidor på cykeltröjorna med matchande cykelstrumpor till. Tröjan till vänster (orange) är en i deras SRX-serie och övriga två är i deras M2-serie, det skiljer lite åt i materialet på dessa.

Alla tre tröjor har ett väldigt tunt tyg i sidan och på ryggen. Det är tyget på framsidan/ärmarna som skiljer. I nedersta bilden håller jag i ärmen, supertunt! 

Ärmen i M2-serien är mer traditionella i sina material och utformning. 

Jag tycker att alla tre kit är supersnygga och mitt SRX PRO Altea kit i orange sportade jag ju i förrgår, som ni kunde se här: https://oijer.blogspot.com/2021/06/forsokte-stjala-ett-kom-fran-emil.html Något av mina M2-kit får nog göra premiär imorgon på Le Peloton. 

Om ni vill köpa Siroko till 10% extra rabatt så använder ni min länk: https://srko.co/henrikoijer 


Min träning igår gick ut på att köra Zwift, det blev en favoritbana och tre varv. Kul med lite svenskar med och vi SZ-åkare snackade på Discord även om jag hade på högtalartelefon och inte hörde riktigt allt och kanske också hördes dåligt., Hade kanske inte diamanter i benen men det gick ändå hyfsat bra även om jag sumpade bort min egna avslutning något. 
Tog nästan rekord i sen ankomst till start också. Först var det bilkö genom Falun på väg hem så det som var i god tid blev plötsligt skitstressigt, sedan skulle Zwift uppdateras så det slutade med att jag kom in i fållan med 4 sekunder kvar. Det räckte! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar