Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-26

Midsommarcykling
Hej och god morgon på dig!

Bilderna ovan är från igår då vi körde en sväng på landsbygden kring Falun genom att ta varvet Toftbyn-Svärdsjö-runt den nedre delen av Svärdsjön-Hillersboda-Riset-Sundborn-Skuggarvet. Fototillfället är på gruset mellan Hillersboda och Storsveden, annars så är ju rundan asfalterad. Lilla svängen tog knappa tre timmar och gick i behagligt tempo för oss båda. 

Tredje nya kittet från Siroko (M2 Nevada) luftades för första gången också. Det skulle inte regna och det kom inget regn heller, men visst fanns det en del mörka moln runt om oss och det regnade nog på sina håll i närheten. Vi fick alltså fint midsommarväder, mycket skickligt navigerat.

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos mor och Lasse i deras sommarstuga, mycket prat och mat vilket var trevligt. 

Idag ska vi också ut och cykla en sväng, denna gång blir det kring Skedvi/Husby/Garpenberg/Långshyttan. Vädret ser ut att bli helt kanoners så det blir nog ännu en fin dag. Vi ska testa backen till Garpenberg och gruset förbi Kloster också, två av dagens höjdpunkter. 

Idag startar touren också, det får vi inte missa! Nu blir det underhållning i veckorna tre, har ni planerat semestern efter touren? Hade faktiskt en assisterande tränare när jag spelade innebandy i min ungdom som planerade semestern efter touren. Då är man dedikerad. 

Såg denna lilla krabat ute på trädäcket under eftermiddagen, fler som njuter av solen och värmen dessa dagar. 

Gårdagens runda: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar