Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-21

2x Norlingberg x2 samt landsvägs-SM


Hej och god morgon på dig! 

Igår så cyklade jag till Norlingberg och körde backintervaller, det var inte igår! Jag körde både framsidan och baksidan två gånger, så totalt fyra backar alltså. Hade bestämt mig för att inte spränga mig eller gå för några rekordtider utan köra med en klok fartstrategi. Tyckte att det gick ganska bra och nästa gång så kan jag köra samma sak fast kanske skruva upp siffrorna en smula.

Intervall 1
Distans: 1.02 km
Höjdmeter: 97
Tid: 4:31
Watt: 372
Medelpuls: 159

Intervall 2 (baksidan)
Distans: 1.07 km
Höjdmeter: 88
Tid: 4:19
Watt: 362
Medelpuls: 160

Intervall 3
Distans: 1.01 km
Höjdmeter: 96
Tid: 4:26
Watt: 381
Medelpuls 161

Intervall 4 (baksidan) 
Distans: 1.07 km
Höjdmeter: 89
Tid: 4:19
Watt: 373
Medelpuls: 160

Lyxigt ändå med en fin backe att köra i som ligger så nära, tror det tog 9 minuter att cykla till där det började luta uppför och 11 minuter till starten av mina intervaller. Ett par av Fredrik Ericssons handfixade stigar finns där också och det går att ta sig uppför backen från flera håll. Dessutom har jag hört rykten i skogen (ok, det var på min gård) om att Falu Stigcyklister kanske kommer att sätta spadarna i Norlingberg inom kort. Falu Stigcyklister har anlagt stigarna både på Lugnet och Källviken så det kan ju bli riktigt mumma det där.  



Igår så var det inte bara intervaller i Norlingberg, det var också landsvägs-SM i Tierp. Jag såg stora delar av damjuniorloppet men inte slutet... För då var jag i Norlingberg och härjade. Herrarnas lopp hade vi på och såg det mesta av, det tog några varv innan det började hända grejer men det blev ju en spännande tävling det där och kul att Viktor Hillerström Rundh vann från en utbrytning med kanoner. 
Här kan ni hitta resultat från landsvägs-SM 2021 och nedan ser ni de främsta i herrar senior (elit):



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar