Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-07

Frustrationswatt, nationaldagen, död gräsklippare och cykelstrumpor!

Hej och god morgon på er!

Ny vecka, nya möjligheter. Fortsatt fint väder även om det idag ska vara någon skur på eftermiddagen/kvällen. Tas ändå tacksamt emot då vi har varit utan regn väldigt länge. Bara att spola av lite pollen blir fint. Enda nackdelen med regnet är väl att jag har tänkt att träna utomhus just i kväll. Det blir ju inte riktigt lika kul/fint men det får gå ändå. 

Igår kväll så såg jag såhär glad ut nere i min källaren. Troligtvis berodde det på att jag undrade om kameran på mobilen tagit någon himla bild eller ej men det kan också bero på att pulsbandet krånglade och det förstörde mitt race. Eller jag förstörde mitt race men jag gjorde det på grund av att pulsbandet inte fungerade. 

Watts up! Gasade på i ren frustration och fick ihop 347 watt på 19 minuter insats. 

Annars hade vi en bra nationaldag med rullskridskor, bad och pannkakor i stora lass. Tonåringarna var ute hela dagen förutom när det var mat eller om dom behövde hämta något. Så som sommardagar ska vara! 

Min gamla Klippo vill inte jobba mer. När jag köpte huset för 7½ år sedan så frågade förra ägaren om jag ville ha den eller om han skulle ta med den till tippen. Nu har det åtminstone blivit sju års användande av den men igår så la den av efter att jag klippt ungefär en tredjedel av gräsmattan. Så nu är det dags för en ny tror jag. Känns ju gräsligt men det verkar verkligen vara klippt, greppar efter halmstrån här men kanske hittar jag något klipp.... 

Siroko har börjat med cykelstrumpor också, så nu kan ni mixa och matcha ihop kompletta kit hos Siroko. Använder ni min länk https://srko.co/henrikoijer så får ni sådär fantastiska priser som i bilden ovan också! 

Dags att rulla här, med bil... Vi hörs snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar