Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-18

Tungt


Hej och god morgon!

Vaccinationsstatus: Igår eftermiddag så fick jag mer ont i axeln och blev mer stel. Alltså det gjorde egentligen inte så ont, men mer ont och det skedde ganska precis 24 timmar efter sticket. Någon timme senare så blev jag väldigt trött men det kan ju också ha att göra med uppstigning 05:00 för att köra Le Peloton. 

Aktieportföljen tappade 4.88% av sitt värde igår, rätt tungt givetvis men ett tag var jag ner över 10% på dagen. Kul med lite chansningar som inte går vägen... Är dock fortsatt på jättestort plus för året och tror på återhämtning så jag är lugn. 

Annars så tänkte jag skriva om att det är lite tungt med cyklingen faktiskt. Inte så att jag inte är motiverad att träna, för jag tränar mer än jag gjort på flera år faktiskt och det är ingen "jobba hemma-effekt" eftersom jag nästintill varje dag är på kontoret. Utan det är bara att jag har bestämt mig för att ge mig mer träningstid. 
Men även om jag tränar mer nu än på några år så saknas den där målsättningen som gör att det blir lättare att ta i, som gör att jag lägger en extra ansträngning för att bli lite bättre. Förra vintern tränade jag inför Hero Dubai och var i superfin form redan i februari, vägde också nästan två kilo mindre än vad jag gör idag. Men sen kom ju coronan och allt mer ställdes in. Även cykelsponsringen ställdes in och även om jag hade några fina förslag att ta ställning till så valde jag att ha is i magen då. Sen tog cyklarna slut också. Förra året var jag inte så brydd för jag tänkte att även om det inte blir några tävlingar så kan jag träna på och cyklar löser sig alltid. Då hade jag nog tänkt mig att detta år skulle bli mer normalt med tävlingar och att jag hade någon fincykel att tävla med. Men här sitter jag nu i slutet av juni och ser lopp efter lopp ställas in och jag har inte ens en snabbcykel om det skulle bli aktuellt att tävla igen. Landsvägs-SM går i helgen och hade jag bara haft lite untz i systemet så hade jag väl anmält mig i tid till det, lånat mig en cykel och kört. Men jag vet inte, det är som att det där lilla extra saknas. 

Det där målet. 

Att sätta ett mål och sedan börja jobba för det får nog bli helgens läxa helt enkelt, såhär kan jag ju inte ha det. Hitta något att träna för så jag inte "bara" tränar och så jag vet vilken cykel jag behöver och till när så det blir gjort. Nu är det dags att höja ribban och lyfta blicken igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar