Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-29

Gott och blandat


Hej och god morgon på dig!

Hade vilodag igår så egentligen inte så mycket att skriva hem om. Har egentligen lurat på ett inlägg om landsvägstävlingar på motorbana men jag får suga på den karamellen lite för idag hinns det inte med. 

Vi klippte gräset och röjde lite sly igår.

Axel åkte på läger. 

Filip har ett stort infekterat sår på hälen.

Frida har en lång period med hosta..

Freja och Linda fyndade lite på loppis igår.

Ebbah håller på med hästar mest hela dagarna. 

Jag har beställt nya däck och slangar till mina cyklar. Igår också en ny telefon till Ebbah. Köpte ett par produkter från Pandai i förra veckan till Frida men T-shirten blev i fel storlek.

Igår fick jag också min julklapp från företaget som min arbetsgivare valt som julklappsleverantör. Jag visste att den var slut när jag valde julklapp och sa då att det blir en kul överraskning mot sommaren, nu kom den ytterligare en månad senare än planerat och ungefär så långt från jul på året som man kan komma. 

Efter en knackig period på börsen så har jag nu haft fyra dagar i rad med uppgång. Alla gamla sorger är som bortglömda och nu är det bara guld och gröna skogar. 

Idag spelar Sverige-Ukraina klockan 21 och för tredje Sverige-matchen detta EM så kommer Filip att belägra vardagsrummet med ett helt gäng kompisar. Chips och läsk är inhandlat därefter. 

Bilden ovan är från i torsdags men aldrig någonsin publicerad, då var jag på väg från Le Peloton till jobbet. Väldigt nöjd med mina nya cykelkläder, kul med lite nytt och fräscht! 

Idag och imorgon blir det högst troligt Wattbike-cykling för att på torsdag köra Le Peloton i överfart igen. Ska bli så kul! 


Ja, det var lite allmänt från livet det. Vi hörs snart igen, då har jag också tränat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar