Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-28

Enduro, Lostenen och dubbelpunka!


Hej och god morgon på dig! 

Ser ni så fint ändå? Enduro-slingor här i närheten som var en del av gårdagens runda. Hade planerat ett långpass men utan att bestämma var jag skulle cykla. Det blev lite klassisk navigering "on the go". 



Hade aldrig cyklat denna gamla viktiga väg förut tror jag, så det var ju intressant. Blandat fint och fult skulle jag vilja säga.


Efter den viktiga vägen (som jag nog tappade bort någonstans) så fortsatte jag på stigar och kom upp till Lostenen. Det kan ha varit så att jag cyklade Magnus Darvells gamla "downhill-stig" uppför till Lostenen, som står på Hornberget i Skuggarvet. Uppför Hornberget finns en grusväg på knappa kilometern med 14% snittlutning, bara den är en sevärdhet i sig. Finns på STRAVA: https://www.strava.com/segments/7322654

Tog mig sedan från Skuggarvet via någon gammal Långa Lugnet-stig och Björnmyrabacken upp till Lugnet där jag kom in på Lugnets röda. Så mitt ute på en av skidgatorna så small det till i bägge fälgarna och vips så hade jag fått dubbelpunktering. Hade med en extraslang så jag la i den bak. Pumpade upp framdäcket, hittade hålet och försökte få vätskan att täta men det var förgäves. Så det blev hemcykling med platt framdäck och så var det passet över. 

Surt med punkteringen givetvis men passet som sådant var ändå bra fram till punkteringen. Gick ut som om jag inte var sliten och bara körde på vilket funkade. Skoj pass och bra känsla! 

Nu är det äntligen måndag igen, vi har firat Axel som blir tonåring idag och nu är det dags att rulla mot jobb. Vi hörs snart igen, hej! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar