Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-09

Upptäcktsfärd i Borlänge

Hej och god morgon på dig!

Nu har jag skramlat ihop 7½ timmes träning på veckans första två dagar och då har jag samtidigt jobbat mer än heltid. Det går om man bara vill.

Igår när jag hade jobbat klart så kollade jag in Lantmäteriets karta över närområdet och hittade direkt något som såg ut att vara värt att testa. Gick i Garmin Connect-appen för att rita en ungefärlig rutt men fann till min stora glädje att den ritade rutten även på stigar. Det måste ha skett någon uppdatering där för det har den väl inte gjort innan? Glad som en speleman så hade jag nu hela rutten inklusive stigar i min cykeldator när jag gjorde mig redo att rulla ut.

Så det blev ett bra pass utan att behöva navigera under rundan vilket var riktigt skönt. Någon bit hade Garmin själv fått bestämma och det var fint det med. Totalt så fick jag ihop 3½ timme efter jobbet igår men där sista halvtimmen blev i regnväder. Allt var inte så fint som det ser ut på bilderna nedan, jag fotade bara inte där jag släpade min cykel genom lera eller i ocyklingsbara backar. Det var helt sjukt många flygfän ute också, helt galet faktiskt. 

Av alla bilder nedan så är det bara en av dom där jag har varit innan igår. Fint ändå. Blev tvungen att stödköpa en Cola när jag hade kommit tillbaka till Borlänge igen för att orka hem. 2 kommentarer:

  1. Skönt! Då är det numera du som är Läsk-Henke! / Med vänlig hälsning, f.d Läsk-Jeppe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, den dag jag köper två eller egentligen tre läsk så är jag redo att ta över efter läsk-mästaren.

      Radera