Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-30

Zwift-race, min träningsmängd +ANNAT


Hej och god morgon!

Idag visar min Garmin-app inga sömndata, jag tror det kan bero på att jag inte är riktigt vaken än. Känns som om jag har sovit rätt kasst i natt faktiskt. Men jag brukar komma igång och gör nog det också idag. 

Körde race på Zwift igår, kom på cykeln när starten precis hade gått så jag spenderade första minuten med en idiotjakt för att ansluta. Sedan var jag i princip stum resten av racet. Gjorde ändå ett par fartökningar under loppet men mot slutet så visade det sig att andra hade kört smartare... Slutade trea i loppet och var väl varken nöjd med prestation eller resultat. 

I och med gårdagens pass så klarade jag också av månadens träningsmål och har nu kunnat bocka av dom sex första månaderna av 2021. Just nu har jag skrapat ihop 256 timmar och 46 minuter av mitt ambitiösa årsmål på 500 timmar, så jag ligger i fas. Hösten brukar dock kunna innehålla en lugnare period också så att ha någon timmes marginal gör ju inget. Förra årets första sex månader så hade jag tränat 218 timmar och 51 minuter, så nästan 40 timmar mer detta år. 

Filip hade kompisar här på fotbollen igår, så det var livat ganska länge med tanke på att det också blev förlängning. Tre av fyra sverigematcher har vi haft hans kompisgäng här, kul ändå men nu är Sveriges EM-resa över. Lite tråkigt och nog var vi väl ändå några som trodde att vi skulle kunna besegra Ukraina ändå? 

Idag får vi se lite hur jag gör med träningen men imorgon är det i alla fall Le Peloton. Samling 06:00 vid Falu vårdcentral (eller annan plats, håll koll på Facebook-gruppen) för alla som vill cykla jättefort. 

Idag har Marie Rydne med sällskap påbörjat sitt försök med att cykla genom Sverige på under 100 timmar, via hennes sida så kan ni följa resan: https://cyclingmary.com/

________

Glöm inte bort att rabattkoden LIMAR30OIJER ger er 30% rabatt på hjälmar och glasögon från Limar, koden kan delas med vänner och fungerar för flera köp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar