Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-16

Vaccin, inställda lopp och seger igår

Hej och god morgon på dig!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det första vaccinspruta-dagen. Japp, det är dags även för mig nu att äntligen få vaccinera mig mot Covid-19. I takt med att allt fler vaccinerar sig så kommer vi att kunna lätta på restriktionerna enligt regeringen- och Folkhälsomyndighetens plan. Tänk, snart är vi tillbaka i någon form av normalläge igen. 

Har sett att allt fler lopp ställs in, trots ljusnande läge. Nu senast var det Finnmarksturen som kastade in handsken på grund av osäkerhet och inget annat. I min värld så borde det vara tvärt om, att man nu med ett helt land som längtar efter cykeltävlingar och lättnader i restriktioner borde vara superintresserad i att arrangera något då man antagligen får stort stöd och många glada deltagare. Men istället så ställs bara evenemang efter evenemang in. Det borde rensas upp lite i SCF's kalender så man får bort dessa osäkra arrangörer och istället kunna lyfta dom som faktiskt vill och lyckas i dessa tider. 

Har ni tips på flitiga arrangörer av cykellopp som tänker köra sina evenemang i år? 


Körde ett Zwift-race igår bara för att jag behövde träna. Vann. Det var egentligen inte mer kul än så. Idag blir det nog ingen träning pga sprutan och risken är väl att Le Peloton imorgon inte heller är riktigt görbart. Bara att bita ihop och hålla ut. 

Såg denna fantastiska reklamfilm igår, snart börjar Touren! 


1 kommentar:

  1. Niclas Rosenberg16 juni 2021 22:06

    Lördagen den 28/8 arrangerar vi i CK Ceres Ceres Challenge! Gick bra att genomföra arrangemanget förra året så givetvis kör vi i år med! Skaffa två lagkompisar och kom ner till Katrineholm!

    SvaraRadera