Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-06-24

Linda har köpt hus och det är dags för morgonstund med Le Peloton!


Hej och god morgon, härliga människor! 

Bild från igår då jag cyklade till- och från jobbet bara. Det var alltså inte mycket mer än så. Visst, lite nöjd var jag över att med MTB snitta drygt 30 km/h till jobbet med ryggsäck innehållandes dator +ANNAT. 145 i puls och 229 i watt.

Idag blir det Le Peloton till jobbet och vanlig pendling hem från jobbet sedan. Timmarna ska in och det går väl ganska så bra tycker jag. Ingen sjukvecka denna månad... Himla skönt att cykla ändå, det borde alla få uppleva. 

Igår så köpte Linda hus i grannbyn i nere i Skåne, så innan året är slut så blir hon Löddeköpinge-bo. Hon älskar ju renoveringar, husfix, trädgårdsfix och sådant där och nu har hon ett projekt att se fram emot då en villa från 1876 som behöver lite ansiktslyftning fallit i hennes ägo. 

Ja, nä. Idag lär vi rulla iväg i god tid då samlingsplatsen är längre bort än vad den brukar vara för att vi ska köra Le Peloton-rundan baklänges. Kul variant ändå måste jag säga, gruspartiet först med alla hetlevrade cyklister med mycket pangpang i buggarna. Hoppas att många kommer nu.


Vi hörs på ett eller annat vis inom kort, ha det fint! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar