Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-04-27

Igår hade jag tid att ta mig tid till en lite finare hempendling

Hej och god morgon på dig!

Ny dag, kallt som attan (-1.8) men soligt och fint ändå. Har ätit upp frukosten och ska trampa lite försiktigt till jobbet alldeles strax. Försiktigt är för att jag har race i kväll och vill försöka behålla finbenen till dess. Då vankas det lagtempo med Team SZ Ymir i Zwift Racing League. I förra lagtempot var vi fyra, knappt tre sekunder från andraplatsen och där ser jag gärna att vi tar lite revansch även om loppet i sig var kanonbra genomfört. Men lite marginaler på rätt sida vore inte fel. 

Igår när jag cyklade hem från jobbet så hade jag tid att ta mig tid. Så det passade jag på att göra. ingen stress bara lite olika stig och vägval på min väg hemåt. Själva pendlingen tog en halvtimme längre tid än normalt men gav ju minst tio gånger så mycket positiv energi. Lätt värt dom dagar jag har en halvtimme över. Tog dock inga bilder på dom finaste partierna för jag hade fullt upp med att njuta av cyklingen. Det blev faktiskt någon grusväg och stig som jag inte cyklat innan dessutom. 

Jobbade heldag igår men tänkte att det ändå skulle bli ganska perfekt med tanke på att jag då skulle få cykla in i solnedgången.

Här, bredvid Aspeboda golfbana, hade jag aldrig cyklat innan. Nu ser ni inte så mycket av grusvägen men den korta biten mellan Aspebodavägen och banvallen var riktigt fin.

Fin kväll i sadeln. 

Cyklade en hel del stig men var fullt upptagen med att ta mig fram på ett fint vis eller att ha kul så det blev inte många bilder från stigarna. Här har jag cyklat den steniga uppförsbacken som jag inte klarade i november och förbi Kapellgrund och är på väg mot Vällgården. Inte en fotnedsättning! 

Strax efter denna bild så leddes jag in på vad som nästan verkade vara någons gård. Något barn hejade från en uteplats så jag vände mig dit och där satt familjen i badtunnan precis bredvid mig.. Bad om ursäkt för att jag störde och frågade om inte en stig fortsatte nedanför deras gård och det gjorde den ju. Tackade och rullade iväg, påhejad av barnen. 

Rullade nöjt längs med Krondiket och tog sedan stigen ner längs med bäcken mot gruvan. Den är ju riktigt fin också och en bra del att få med i hempendlingen. 

Kom hem nöjd och glad. 

Körde med mina Garmin Rally XC200 idag och det är ju inga monsterwatt man producerar på teknisk stig, men det är kul att se hur det ser ut i alla fall. Snittade 200 på hempendlingen igår och ni hittar all (?) data här:
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar