2021-04-03

Camp Bjäre dag 1

 


Hej och god morgon från Ängelholm! 

Första dagen på vårt påskläger är avklarad och det blev en fin runda här på Bjärehalvön. Alla bilderna ovan är dock från turens sista 33 kilometer av dom 83 vi cyklade. Första fem milen var molniga och det blåste rätt mycket. Det var inte speciellt varmt heller och det blev inte många bilder tagna. Vi trampade ut via Vejby och Glimmige Plantering till Torekov. Därifrån vände vi och tog oss till utkanterna av Påarp, genom Västra Karup, Boarp och Italienska vägen ner till Båstad. 

I Båstad blev det ett längre fika/lunchstopp på Knut Jöns där vi både fyllde på med energi, värme och fick se solen titta fram. Det var faktiskt helt grått på himlen när vi satte oss och helt blått när vi kom ut därifrån. Resten av turen blev också dubbelt så varm så det var himla trevligt då vi varit rätt frusna inledningsvis. 

Att jag också fick cykla Tarrabacken (1.8 km 148 hm) och Lyavägen (2.27 km 145 hm) gjorde ju också gott för humöret. Vilka härliga backar och vägar det finns i Båstad, helt magiskt för en cykelfantast som mig. 

Vi fick ihop tre timmar och 20 minuter denna första dag och efter att vi cyklat så åkte vi för att handla och titta på UFO-monumentet. Kvällen blev sedan lugn med lite gott att äta och något avsnitt av Hjälp, vi har köpt en Bondgård!


Idag är det kallare än igår, men solen lyser. Tror att den ska göra gott för humöret och kanske värma lite ändå. Dagens tur kommer att vara mer Österut, bortåt Örkelljunga fast inte in i Örkelljunga. Vi hade lite svårt att hitta fika/matstopp men Hishult är vårt hopp för dagen. 

Gårdagens runda:
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar