Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-04-16

I samarbete med Siroko, Garmin och Limar!


Hej och god morgon på dig!

Favorittröjan från Siroko, i kombination med ett underställ, var något kall för morgoncyklingen med Le Peloton som jag skrev om igår men på eftermiddagen när solen hade värmt upp så var den helt perfekt. 

Något annat som var helt perfekt var att få träna hem i vårvädret. Var dock hungersvag hela vägen så det blev ett tempo under ordnade former kan vi väl säga. Minsta fartökning hade dränerat mig på energi till den milda grad att jag blivit liggande i diket efteråt i väntan på tillskott av kalorier eller skjuts hem. 


Kul grej är annars att jag fick hem ett par Garmin Rally XC200 i tisdags, öppnade kartongen i onsdags men har fortfarande inte plockat ur pedalerna och monterat dom på någon cykel. Men det kommer kanske till helgen så ni får se- och veta mer. Har ni några frågor redan nu, som ni vill att jag svarar på i kommande blogginlägg? Jag har ju skrivit om Garmins Rally-serie i ett tidigare inlägg också som ni kan läsa om ni är intresserade av att veta mer. Tyvärr hade jag fått en felaktig viktuppgift på XC200-pedalerna, men det är rättat nu...

Det är paketperiod nu för inom kort så kommer också en leverans från min nya sponsor Limar. Ser fram emot att få visa er det!
Följande kod ger er inte mindre än 30% rabatt hos Limar (och en liten slant per försäljning till mig): LIMAR30OIJER Dessutom har Limar fri frakt på ordrar över 90€.


Kul med så fina samarbetspartners, alltid kul med nya prylar till cyklingen också. Träningen går bra och det mesta rullar på. Ligger lite lågt i träningsmängd för att klara månadsmålet, så jag ska nöta på nu. Vi hörs! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar